Combipakket vanaf €95,-

Totale reiniging van uw auto

Voor een auto is het belangrijk dat deze goed wordt onderhouden. Zowel technisch, als ook de carrosserie en het interieur. Een auto die regelmatig wordt gereinigd en in de wax wordt gezet heeft geen last van roestvorming door weersinvloeden en pekel. Ook blijft de oorspronkelijke kleur en glans bewaard en is er nauwelijks sprake van aanslag van vuil omdat deze door de waslaag niet kan hechten.Uit ervaring blijkt dat de waarde van een auto bij verkoop hoger is als deze goed onderhouden is.

Combipakket:

*Wassen

Het wassen van de gehele buitenzijde van de auto met de hand, het reinigen van de velgen en de wielkasten en het schoonspuiten van uw motorcompartiment(op aanvraag).

*Polijsten Met het polijsten worden wasstraat krassen verwijderd de krassen waar ff geen naam bij stond of te wel de lak word egaal gemaakt door het machinaal licht opschuren van uw lak , waardoor tevens de lak weer die diepe glans krijgt die de auto had toen u hem kocht. Ook doffe rode of witte kleuren krijgen en vooral behouden weer hun glans. Na het polijsten biedt de lak een goede aanhechting voor de aan te brengen duurzame waslaag.

*Kunststofdelen verzorgen

Na het wassen en polijsten conditioneer ik uw kunststof onderdelen die tevens uw kunststof weer de kleur geeft die u gewend was.
Ook uw banden en velgen kent u niet meer terug.

*Interieur van uw auto

Veel mensen gebruiken de auto als verlengstuk van hun huis. Er wordt in gegeten, gedronken en gerookt, gelezen, geslapen of tv gekeken.Net als uw woning moet de binnenkant van uw auto ook af en toe gereinigd worden. Maar het is begrijpelijk dat u hieraan geen tijd wilt besteden. Daarom doe ik dat voor u. Zodat u uw kostbare tijd aan andere zaken kunt besteden en toch in een schone en frisse auto rijdt.


Wat doen wij voor uw interieur:

*Wij reinigen alles. het dashboard (ook de kastjes en asbakken) - ramen -en zijpanelen - stofzuigen van vloer en bekleding- matten - vlekverwijdering in de bekleding door shamporellen(dieptereiniging)


Lakverzegeling is mogelijk,op aanvraag en tegen meerprijs!!