Exterieurpakket vanaf €50,-

Het exterieur van de auto

In de loop der jaren kunnen lakken dof worden of verkleuren. Zonlicht, het weer, de wasstraat, maar ook teer, hars, uitwerpselen van vogels en andere invloeden van buitenaf laten hun sporen achter. Een deskundige behandeling kan er weer voor zorgen dat de oorspronkelijke kleur terugkeert en de lak weer glanzend wordt.


De buitenkant, het reinigen van het auto exterieur:

*Wassen

Elke behandeling van het exterieur begint met een grondige wasbeurt. Al het vuil in wielkasten, dorpels etc worden door middel van een goede shampoo aangepakt.
De auto word met de hand gewassen!

*Traditionele was

een prima was; professionele bescherming en verzorging van de lak.

*Polijsten

De auto wordt door middel van een grondige wasbeurt van alle vuil en vetten ontdaan en de lak gereedgemaakt voor verdere behandeling. Handmatige of machinale polijsten zorgt er vervolgens voor dat de doffe laklaag, plaatselijke verkleuringen en lichte krasjes verdwijnen.
Polijsten is in het kort gezegd een microlaagje van de lak afhalen.Daardoor krijgt de auto weer de originele kleur en glans. Vroeger waren de lakken dikker, op chemische basis met zware metalen. Het polijsten vraagt dan ook speciale materialen en vakmanschap.
Tegenwoordig zijn autofabrikanten verplicht verf op waterbasis te gebruiken in plaats van de ouderwetse dikkere synthetische laklaag daardoor is de laklaag wat zwakker maar dmv waslagen verder te verstevigen.
Polijsten is een onderdeel om een auto in showroom staat te krijgen.

*Ook worden uw velgen(wieldoppen)gereinigd,banden zwartgemaakt en verder alle kunstof delen nagelopen.


*Motorcompartiment

Geen plek aan de auto waar vet en smeer zo veel aanwezig zijn, als in het motor compartiment..
Op uw verzoek tegen meerprijs kunnen wij ook de buitenzijde van de motor weer als nieuw laten blinken.


*Lakverzegeling tegen meerprijs,prijs op aanvraag!

Nieuwe, maar ook grondig gepoetste lakken kunnen door ons ‘verzegeld’ worden. Daarbij brengen we een gladde en transparante beschermlaag aan. Die zorgt ervoor dat de auto langdurig zijn glans en kleur behoudt, zonder dat u
regelmatig hoeft te poetsen. Zelfs uitwerpselen van vogels krijgen minder kans om zich snel in de lak in te bijten. Glans en bescherming gegarandeerd voor 3 tot 5 jaar.